Ethnicraft

eerste outdoorcollectie

We zoeken met z’n allen vandaag veel vaker de natuur op en genieten ten volle van het buitenleven. Het geeft ons meer energie, minder stress en mentale gemoedsrust, maar dat mag gepaard gaan met het nodige comfort. Daarom trekt het Belgische interieurmerk Ethnicraft naar buiten met een eerste outdoorcollectie. De designmeubelen, vervaardigd uit teak, krijgen voortaan een extra dimensie en keren terug naar hun roots: de natuur. Zo verwarmt Ethnicraft niet alleen je woning binnenshuis, maar ook daarbuiten.

De outdoorcollectie van Ethnicraft is een full package van design eettafels, stoelen en sofa’s uit teak. De Bok- en Circle-collectie van Ethnicraft-ontwerper Alain Van Havre pronken als eerste bestsellers in een buitenvariant. Zo kreeg het zitvlak van de Bok-chair een upgrade met aparte latten waardoor die waterdoorlatend wordt.

Niet alleen je terras, maar ook je lounge kun je inrichten met de bekende stijl van Ethnicraft. De Jack outdoor sofa – als een-, twee- of driezit – vindt vast zijn plekje in iedere lounge of knus hoekje, waar je gezellig van de eerste lentezon geniet. Ontwerper Paul Deneef koos hier voor een klassiek design met een moderne touch die de basis vormt van de bankcollectie. De waterresistente kussenbekleding in Off White of Mocha zorgt voor het puntje op de i.

Ethnicraft zwichtte jaren geleden al voor de charmes van teak. En die liefde bleek wederzijds, want teak is een zeer dankbaar materiaal. Teak is met haar duidelijke en unieke nerven getekend voor en door het leven. Het levendige, maar vooral sterke karakter van teak maakt het het ultieme materiaal dat kan opbotsen tegen onstuimige regenbuien of fel zonlicht. Door die constante blootstelling aan onvoorspelbare weersomstandigheden kan het materiaal zich zetten, en misschien ietwat veranderen door de jaren heen, maar dat boet niet in op de kwaliteit, integendeel. Het zorgt er net voor dat ieder meubelstuk uniek blijft. Zo kun je jarenlang in comfort en elegantie genieten van het buitenleven!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist