Borek buitenmeubilair en parasols

Vernieuwde showroom

Het gerenommeerde bedrijf en kwaliteitsmerk Borek toont een uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor het terras. De hoge mate van aandacht voor uitstraling, beleving, kwaliteit en service waar Borek al jaren voor staat, is nu naar een nóg hoger plan getild met de ingrijpende verbouwing van de showroom. Gegroeid van 400 naar 1.200 vierkante meter, is het een totaalbeleving van het allerhoogste niveau.

Borek, opgericht in 1977, is niet alleen een zeer gerenommeerd bedrijf, maar ook een toonaangevend merk. Zij verkopen hun hoogwaardige buitenmeubels en parasols aan retailers c.q. winkels en speciaalzaken in het hogere segment. Daarnaast verzorgt Borek samen met vooraanstaande architecten zeer mooie, landelijke en internationale projecten. En in september 2013 lanceerde Borek tijdens de beurs Maison et Objet in Parijs het merk MAX&LUUK, een collectie hartverwarmende en oogstrelende meubels in frisse pastelkleuren, waarmee elke droomplek sfeer en uitstraling krijgt. Dit tuinmeubelmerk, liefkozend vernoemd naar de twee zoons van Borek-eigenaar Frank Bogaers, is sterk gericht op het middensegment en wordt vaak toegepast bij projecten. Logisch; de frivole serie meubels straalt veel plezier en geluk uit. Net als MAX&LUUK zelf, die de harten van de consumenten gestaag veroveren.

Uitstraling
De twee kwaliteitsmerken Borek en MAX&LUUK worden gepresenteerd in de showroom in Oisterwijk. Deze pilot store van Borek is prachtig verbouwd. Was de showroom voorheen 400 vierkante meter, nu meet deze maar liefst 1.200 vierkante meter. In de 800 vierkante meter die erbij gebouwd zijn, wordt Borek gepresenteerd. In de bestaande showroom heeft MAX&LUUK zijn verdiende plaats gekregen. Boven zijn nieuwekantoren en een dakterras gerealiseerd.

Directeur Frank Bogaers: “Het voordeel is dat Borek, MAX&LUUK en Bogarden (pilot store) nu in één pand zitten, maar met één uitstraling naar buiten treden.” Die wens om één totaaluitstraling was er ook twee jaar geleden, toen hij het pand kocht. Daarvoor liet hij zich inspireren door dé specialist bij uitstek. “Marcel Wolterinck is een van onze ontwerpers en daarnaast een goede vriend. Hij heeft ons hierin geadviseerd.” En die expertise heeft zijn vruchten afgeworpen: “Ik vind het heel mooi geworden.”

Vertrouwen
De vernieuwde showroom biedt een perfecte indruk van alle huidige trends en noviteiten op het gebied van buitenmeubilair en parasols. U ziet er de mooiste meubels van een uitzonderlijk hoog niveau, die uitblinken in stijl, kwaliteit, comfort en originaliteit. Medio april is het moment daar: dan is het nieuwe gezicht van Borek definitief klaar, voor iedereen te bewonderen en kan men zich er laten verrassen door deze unieke wereld. Een wereld die geheel in het teken staat van genieten, die een warm en hartelijk ontvangst biedt en waar bezoekers ook kunnen rekenen op een vakkundig en persoonlijk advies. “We hebben korte lijnen, kunnen snel schakelen en zijn zes dagen per week bereikbaar. Wij houden ervan om goede service na te streven en werken met hoge voorraadposities. Daarin schuilt onze kracht. Als mensen bij ons een product aanschaffen of langskomen voor advies, dan moet het totaalconcept kloppen van A tot Z.” Een filosofie die zeer geslaagd is doorgevoerd in het totaalconcept van de nieuwe showroom, getuige de prachtige maatwerkbar in de ontvangstruimte, de verlaagde plafonds en de schitterende openhaard. Frank Bogaers: “Dit nieuwbouwpand geeft heel veel vertrouwen aan onze dealers. Het bevestigt dat wij met deze mensen, dit bedrijf en onze merken aan de toekomst werken. Wij zitten nooit stil.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist