Blomus buitenmeubelen

een nieuw seizoen in de buitenlucht

Tegenwoordig worden er hogere eisen gesteld aan het design van exterieur dan ooit tevoren. Het is niet meer van deze tijd om op harde, houten stoelen te zitten en met onvoldoende verlichting. We willen comfort en we willen verlichting die flexibel kan worden aangepast. Daarom verwelkomt blomus een nieuw seizoen in de buitenlucht met nieuwe meubels en lampen voor terras, balkon of tuin

Staycation
Neem een ​​pauze en geniet van het leven in het nieuwe loungemeubilair van blomus, waar je lichaam instinctief tot rust komt terwijl je ogen zachtjes dichtvallen. Stay is ontworpen door het Duitse designduo kaschkasch en maakt van je outdoor ruimte, ook op kille dagen, de place to be. De collectie bestaat uit een lounger in twee maten en een daybed in twee maten, maar ook uit poefs en kussens van sneldrogende stoffen in drie grijsachtige tinten, bestand tegen zon, regen en wind. Er is ook een ronde bijzettafel die qua uitstraling en afmetingen past bij de meubels, zo is je natje en je droogje altijd binnen handbereik.

blomus heeft het licht gezien
Als aanvulling op Stay heeft kaschkasch de Ani Lamp ontworpen – een lamp in drie maten met drie functies, zodat hij kan staan, liggen en hangen. De inspiratie achter de lamp komt van de straatverlichting van Berlijn. Naast Ani Lamp introduceert blomus de lamp Farol van de Duitse ontwerper Peter Lienhart. Met het ranke lichaam stijgt Farol op uit een ronde voet met een kap waarvan de ronde vorm parallellen trekt met staande lampen van voorgaande decennia. Farol is gemaakt van 100% aluminium en gepoedercoat om het een uniform en stabiel oppervlak te geven. Hij is verkrijgbaar in white, satelite en warm grey. De lamp wordt bediend door het midden van de kap aan te raken. Er zijn drie mogelijke niveaus van helderheid, evenals een keuze uit een warm of een koel licht.

Donkere winterdagen
Farol kan op donkere winterdagen buiten gebruikt worden, omdat hij is behandeld met een waterafstotende coating waardoor hij ongevoelig is voor slechte weersomstandigheden. Beide lampen zijn oplaadbaar en draadloos, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn volgens uw behoeften. Beiden zijn uitgerust met de nieuwste LED-technologie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist