Big Pillows lounge kussens

Sweepstake

Big Pillows zorgt voor het ultieme buitenleven. Met onderscheidende ontwerpen op het gebied van trendy loungekussens en hip buitenmeubilair zorgen wij voor beleving op het strand, horecaterras, dakterras of uw eigen tuin. Zelfs een indoor loungeruimte (de zolder of een kelder of woonkeuken) is onze missie.

Sinds 2004 zijn wij actief op het gebied van ontwerpen en produceren van loungemeubilair en het inrichten van zowel bedrijfsmatige als privé buitenlocaties.

Onze meubelen zijn te vinden op veel Beach Clubs (zoals Mambo Beach, Beachclub Doen en Wij, Paal 9 en ZandZeeBar op Terschelling), en veel andere horecagelegenheden. Daarnaast leveren wij via onze wederverkopers (hoveniers, stylisten en architecten) ook aan particulieren. Buitengeluk is ook binnen uw bereik en bedoeld voor zorgeloos genieten.

Meubelconcepten op maat (kan) naast hele mooie standaard meubelen. Onze kussens worden altijd op klantspecificatie gemaakt. U kunt bij Big Pillows dus ook terecht voor het leveren van Kussens op Maat voor uw eigen meubilair.

Beleef nu ook het ultiem buiten genieten in uw eigen tuin met Big Pillows!

Kijk voor meer informatie op https://www.bigpillows.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist