Big Pillows

WEERBESTENDIGE BUITENKUSSENS OP MAAT.

Big Pillows zorgt voor het ultieme buitenleven gevoel. Met onderscheidende designs op het gebied van trendy loungekussens en hip buitenmeubilair zorgen voor beleving op het strand, horecaterras, dakterras, uw eigen tuin of uw indoor loungearea is onze missie.

Sinds 2004 zijn wij actief op het gebied van ontwerpen en produceren van loungemeubilair en het inrichten van zowel bedrijfsmatige als privé buitenlocaties.

Onze meubelen zijn te vinden in veel beachclubs en andere horecagelegenheden, daarnaast leveren wij via onze wederverkopers (hoveniers, stylisten en architecten) ook aan particulieren.

Naast onze standaard meubelen (banken, ligbedden, tafels, stoelen, zitzakken en poefen), ontwikkelen wij ook meubelconcepten op maat en worden al onze kussen op klantspecificatie gemaakt. U kunt bij ons dus ook terecht voor het leveren van kussens op uw eigen meubilair. Dus, geheel naar eigen wens uw eigen kussens laten maken.

KWALITEIT IN UITSTRALING EN DUURZAAMHEID.
Onze producten zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat ze een hoogwaardige uitstraling moeten hebben en duurzaam moeten zijn. Onze ervaring met het inrichten van strandtenten heeft ons geleerd dat onze producten bestand zijn tegen intensief gebruik en alle weersomstandigheden. Kortom investeren in Big Pillows levert u jarenlang buitengenot op.

ALL WEATHER PROOF
De samenstelling van onze kussens en het gebruik van specifieke stoffen zorgen ervoor dat onze kussens zich niet allen qua design en vormgeving onderscheiden maar ook bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Onze kussens kunt u het gehele jaar buiten laten liggen zonder kwaliteitsverlies, wij hebben hiervoor een speciale waterwerende binnenhoes ontwikkeld.

Al onze kussen- en matrashoezen zijn behandeld met een vlekken- en waterafstotende Scotchgard en volledig UV en zonlicht werend. We werken onder andere met buitenstoffen van Sunbrella. Dit maakt het geheel geschikt voor alle weertypen. Je kunt de meubels en kussens dus dag en nacht buiten laten staan/liggen.

Daarnaast zijn de hoezen van onze kussens eenvoudig op 30 graden te wassen zonder vormverlies. Geen angst meer voor vlekken in uw kussen want de door ons gebruikte stof is van de hoogste kwaliteit.

HET ULTIEME BUITENLEVEN
Big Pillows zorgt ervoor dat haar afnemers het ultieme buitenleven beleven. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat u terrasinrichting volledig naar u wensen wordt vormgegeven. Naast onze meubelen, welke naar wens op maat voor u gemaakt worden, heeft u de keuze uit breed assortiment aan kleuren voor uw kussens.

Wilt u ook het ultiemen buitenleven genieten en uw terras inrichten met net dat beetje extra uitstraling dan denkt Big Pillows graag met u mee om uw terrasdromen te realiseren.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.bigpillows.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Big Pillows?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist