B-Bag zitzakken

Extreme lounging

Met de nieuwe zitzakken van B-bag extreme lounging beschik je à la minute over een outdoor chillplek. Zodra de buitentemperatuur het toestaat, verhuis je de zitzak van binnen naar buiten. Tuin en terras veranderen direct in een vrolijke hang-out. Het ultieme chillen kan beginnen.

De B-Bag is vervaardigd van een polyester materiaal. Dit is een tweerichting stretch, ademend, waterbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken materiaal. Dit betekent dat je de zitzak overal kunt neerzetten. Even een vochtig doekje erover en de B-Bag is weer als nieuw. Een malse regenbui vorm geen probleem. De vulling bestaat uit “Styropor” kogeltjes, deze drogen snel weer op en garanderen een jarenlang zitcomfort. Even opschudden en klaar voor een extreme lounge gevoel.

In- en outdoor bag Mighty B is door zijn gewicht van 5 kg gemakkelijk te verplaatsen en vindt overal een plekje. Verkrijgbaar in 10 kleuren, van Lime tot Berry en van Orange tot Aqua

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist