B-Bag zitzakken

Stijlvolle heruitvinding van de beanbag

B-Bag is een nieuw merk. B-Bag is de heruitvinding van de beanbag. De zak met koffiebonen waar de mensen die op het land werkten even op gingen zitten om uit te rusten. Natuurlijk is deze B-Bag niet te vergelijken met het origineel. Deze splinternieuwe, stijlvolle zitzak biedt namelijk door zijn voorgevormde model echt zitcomfort. Het is feitelijk meer een zitmeubel dan een zitzak. b-bag extreme lounging beschikt over enkele extreem comfortabele zit-ligposities. Op de B-Bag kunnen je zitten of liggen hoe je dat zelf het fijnste vindt.


B-Bag is bekleed met PU. Dit is een tweerichting stretch, ademend, waterbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken materiaal. Dit betekent dat je de zitzak overal kunt neerzetten: in de woon-, slaapkamer, kantoor, tuin, veranda, skipiste of strand. Even een vochtig doekje erover en de B-Bag is weer als nieuw. Het is een luxe highlight in ieder interieur, tuin, terras of veranda.

Er zijn diverse modellen leverbaar en later dit jaar worden meerdere modellen verwacht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist