WOLF-Garten Electromaaier

BluePower

Met het invoeren van de BluePower technologie, voor de eco-vriendelijke tuin, geven wij u als klant de mogelijkheid bewust te kiezen. De Permanent Magnetic motoren, welke zijn geïntegreerd in alle BluePower elektromaaiers, zorgen voor maximaal 50% vermindering van het energieverbruik in vergelijking met conventionele motoren. De BluePower elektromaaiers zijn tevens allemaal uitgerust met een geïntegreerd mulch-systeem.

De BluePower 34 E elektromaaier, met een gewicht van 14 kg, wordt gekenmerkt door zijn 34 cm maaibreedte, de ergonomische, inklapbare duwboom, de centrale 5-voudige maaihoogte van 2,0 - 6,0 cm, kruislings geplaatste messen (200 snijbewegingen per seconde), kabelbescherming en ''Flick-Flack®'' kabelgeleiding, en de grasvangzak van 35 liter met vulindicator. Het motorvermogen van deze BluePower 34 E bedraagt 600 Watt, wat door de hoge efficiëntie van de Permanent Magnetic motor gelijk staat aan een conventionele motor van ongeveer 1200 Watt.

Optioneel verkrijgbaar 20 meter kabel, VV 20 / 4556005.

Artikelnummer: 18AWF1X1650
Maaibreedte: 34 cm
Motorvermogen: 600 Watt ~ 1.200 Watt
Chassis: Kunststof
Maaihoogte-instelling: Centraal, 5-voudig, 2,0 - 6,0 cm
Geluidsniveau: 87 dB(A)
Vangzak / Volume: Grasvangzak met vulindicator: 35 liter
Gewicht: 14 kg
Wielaandrijving: Nee
Extra's: Ergonomische, inklapbare duwboomKabelgeleiding 'Flick-Flack®'3-in-1 systeem (maaien, vangen, mulchen)
Consumentenprijs: €239,-

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist