Gardena tuingereedschap

Plastic mobiel

Nederland blijft haar rol als leider op inzamelingsgebied van gebruikte materialen met verve spelen. Sinds jaar en dag wordt door de Nederlandse consument een recordhoeveelheid oud papier en karton apart verzameld. Daarnaast zijn er aparte containers voor glas, kleding en (klein) chemisch afval. Sinds 2009 zijn veel gemeenten gestart met het inzamelen van plastic afval. De apart ingezamelde materialen worden vaak verwerkt tot nieuwe producten.

Handig hulpje
Voor het inzamelen van plastic afval zijn er speciale doorzichtige vuilniszakken die gemeenten aan haar inwoners uitreikt. Ze hebben een "Plastic Heroes" embleem en op de zakken staat aangegeven welk plastic erin kan. Elke keer als je bijvoorbeeld een plastic fles of kuipje wilt weggooien, doe je dat in de "Plastic Heroes" zak met speciale sluiting. Die sluiting zorgt echter ook voor veel gedoe. Een handig hulpmiddel bij het verzamelen is de Gardena tuinmobiel die je vanaf nu gerust "plastic kliko" kunt noemen. De "Plastic Heroes" zak past perfect in de houder en het gepruts met de sluiting behoort tot het verleden omdat de klep de zak afsluit en bovendien nare luchtjes voorkomt.

Feestje?
De "plastic kliko" van Gardena is multifunctioneel. Het handige hulpmiddel kan ook eenvoudig worden gebruikt als steekwagentje. Kratten met frisdrank of bier voor een zomerfeestje worden haast moeiteloos in no-time verplaatst. Na afloop van het feestgedruis is het opruimen tevens een ‘verantwoord feestje'. Groene kliko voor GFT-resten, "plastic mobiel" voor het plastic en de grijze kliko voor het overige afval.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist