Tuinen van Appeltern

‘Day at the Garden’

Nog nooit in het bestaan van ‘Appeltern’ was een zomer zo lang, zo warm en zo droog als dit jaar. De tuindienst heeft ook nog nooit zoveel gesproeid. Het gevolg van al die extra inspanning zou iedereen moeten zien. Een verbluffend groen paradijs met eindeloos bloeiende borders, strak geschoren hagen en kraakheldere vijvers!

Op zondag 2 september organiseert De Tuinen van Appeltern inmiddels voor de derde keer ‘Day at the Garden’. Het jaarlijkse belevingsfeestje voor jong en oud wordt dit jaar een eerbetoon aan de zomer. Iedereen wordt die dag getrakteerd op extra vermaak in de vorm van bijzondere hapjes en drankjes, barbecue, lounge, spel, muziek en theater. Daarbij wordt voor deze speciale gelegenheid ook de toegangsprijs (bijna) gehalveerd.

Een aantal jaren geleden begon in De Tuinen van Appeltern een zoektocht naar hoe we jongeren tot 25 jaar het juiste tuingevoel zouden kunnen laten ervaren. Na twee groene festivaledities net buiten het park is drie jaar geleden gekozen voor een veel toegankelijker ‘tuinfeest’ midden in het park. Inspirerende tuinadvieselementen in combinatie met relaxte muziek, gezelligheid, eten en drinken bleken een schot in de roos. Op die formule wordt voortgeborduurd met dit jaar een extra eerbetoon aan de zomer én onze tuindienst!

Het feest rondom accommodatie ‘Buitenlucht’ is een extra cadeautje. Daarnaast ontvangt iedere bezoeker zoals eerder vernoemd een eenmalige hoge korting op de reguliere prijs om De Tuinen van Appeltern te bezoeken. De entreeprijs voor Day at the Garden, en daarmee ook het totale tuininspiratiepark, bedraagt in de voorverkoop slechts €7,50 p.p., kinderen t/m 12 jaar en abonnementhouders hebben gratis toegang. Aan de kassa op de dag zelf betalen bezoekers €10,00. Kinderen t/m 12 jaar en abonnementhouders blijven gratis!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist