De Tuinen van Appeltern

Spannende Halloween Griezeltochten

Griezelen, schrikken en gillen van angst! De Halloween Griezeltochten in De Tuinen van Appeltern staan erom bekend. Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november organiseert De Tuinen van Appeltern dit spannende evenement speciaal voor stoere kinderen en dappere volwassenen. Op smalle paadjes en tussen hoge hagen hebben zich meer dan 100 zombies, spoken, heksen en andere enge wezens verstopt om je de stuipen op het lijf te jagen… Wie durft…?Halloween in Appeltern
De Tuinen van Appeltern leent zich bijzonder goed voor spookachtige Halloweenavonden. Het is er van nature al zo spannend dat er niet veel hoeft te gebeuren om het echt eng te maken! De smalle paadjes, hoge hagen, diepe vijvers en talloze hutjes maken de sluiptocht al voor de helft geslaagd, maar dat is natuurlijk nog niet genoeg. Meer dan 100 creepy wezens verblijven tijdens het Halloweenweekend in de tuinen. Niemand weet waar, wanneer en hoe ze te voorschijn zullen komen..!

Route & thema
Tussen 17.45 en 21.00 uur is het ruim een uur twijfelen, schrikken, gillen en vastklampen. En let goed op, wie weet doemen bekende griezelfiguren plotseling op in het donker… Het thema dit jaar is namelijk Griezelfilms!

Na afloop van de griezeltour zijn er leuke workshops te volgen. Er is keuze uit vijf verschillende workshops die ongeveer 30 minuten duren. Maak een eigen griezelwerk met decopatch, verf en foamclay voor thuis! De workshops worden begeleid door Atelier LaZoe en de kosten bedragen €2,50 per persoon.

Gratis meer informatie over Tuin overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*