Betafence hekwerken

FORTINET DRAAIPOORTEN

Fortinet® poorten zijn geen onbekenden meer binnen het Betafence-assortiment. Meer zelfs, ze behoren tot de basisproducten binnen het residentiële en semi-professionele segment.

De behoeften van gebruikers inzake veiligheid en esthetiek zijn door de jaren heen geëvolueerd. Tijd dus om deze klassiekers binnen het Betafence-poortassortiment te optimaliseren en te differentiëren. Tijd voor een upgrade van de Fortinet® poort!

Die upgrade was verre van éénzijdig, integendeel. De Fortinet® poorten werden aangepast op vier niveaus: kwaliteit, uitvoering, veiligheid en assortiment. Een bevraging bij een representatief aantal gebruikers na de upgrade leverde alvast positieve beoordelingen op. De nieuwe Fortinet® poorten werden bijzonder gewaardeerd omwille van hun stevige en aantrekkelijke look & feel en hun verbeterde veiligheidsaspecten.

Poorttoebehoren
Het kleine, discrete slot herbergt voortaan dag- en nachtschoot in één element. Da’s niet alleen handiger, maar ook veel mooier om te zien. Een aantrekkelijk design, dat ook nog eens extra veilig is. De pin van dag- en nachtschoot beweegt immers door de veiligheidspal. In tegenstelling tot de vorige uitvoering, is de slotaanslag nu kleiner en discreter en past hij perfect bij de paal en het slot van de nieuwe (enkele of dubbele) Fortinet® poort. De veiligheidspal wordt volledig geblokkeerd in de aanslag, waardoor forceren van een gesloten poort onmogelijk wordt.

Ook de nieuwe kruk getuigt van een hoge kwaliteitslook. Het design in zwart en zilverkleur met discreet Betafence-logo is bijzonder stijlvol. Het beschermde krukmodel heeft een esthetisch geïntegreerde sleutelcylinder.

Nieuw is eveneens het unieke scharnierconcept. Dankzij dit concept - een corrosievrije combinatie van aluminium en een hoge kwaliteit kunststof - is een discrete installatie gegarandeerd. Schroeven, bouten, moeren en sluitringen zijn haast onzichtbaar. Na bevestiging op de paal wordt de poortvleugel perfect gepositioneerd door middel van de scharnier. Hier zorgt een zwarte kunststofdop ervoor dat de schroeven voor de vleugelafstelling verborgen zijn.

Het grondgrendelsysteem voor dubbele Fortinet® draaipoorten bleef ongewijzigd.

Assortiment
De upgrade van de poorttoebehoren heeft tevens positieve gevolgen voor de efficiëntie van het Fortinet® assortiment. Voortaan zijn alle poorttoebehoren (krukken, scharnieren en aanslag) enkel beschikbaar in de nieuwe kleurencombinatie zwart/zilver, ongeacht de kleur van de poort zelf.

De enkele poorten van 1 m en de dubbele poorten van 3 m zijn eveneens verkrijgbaar in zwart.

Bij de dubbele draaipoorten zal één vleugel zowel als slotvleugel en als grondgrendelvleugel gebruikt worden. Uitzondering hierop zijn de dubbele poorten met hoogtes 175 en 195 cm; deze modellen hebben een specifiek slotsysteem en blijven onveranderd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuin overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist