Tablazz XL

Extra brede terrasdelen

Een trend die het binnen goed doet, werkt ook uitstekend voor buiten. Uw parketvloer met brede planken kunt u doortrekken naar uw terras met Tablazz XL. Dit zijn brede terrasdelen van 20 cm, uitgevoerd in rustiek teak of Frans eiken.

Zichtbare of blinde bevestiging
De 28 mm dikke terrasplanken worden bevestigd met vlonderschroeven die ‘door de plank’ op een houten regelwerk wordt geschroefd. De mooie bescheiden kop van de schroeven mogen gezien worden, maar kunnen worden weggewerkt met houtproppen.
De Teak terrasdelen kunnen ook met RVS Bevestigingsclips worden gemonteerd waardoor de delen ‘blind’ bevestigd worden.

Stoer
De Frans Eiken terrasdelen worden naar wens 3 of 4-zijdig geschaafd geleverd. Bij de 3-zijdig geschaafde delen is de zichtzijde (bovenzijde) van de plank niet geschaafd waardoor oneffenheden, watervlekken en sporen van de lintzaag duidelijk zichtbaar zijn, dit geeft een bijzonder ‘stoere’ uitstraling aan de terrasdelen. Eiken terrasdelen zullen door werking scheuren en oneffenheden gaan vertonen. Teak is één van de meest stabiele houtsoorten en zal, buiten het vergrijzen, nauwelijks veranderen door de weersinvloeden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist