Spannend TuinIdee

50 tinten groen

TuinIdee vormt de start van het nieuwe tuinseizoen. Van 20 tot en met 23 februari 2014 vindt het grootste tuinevent van Nederland plaats in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Dit keer is het hoofdthema ‘Vijftig tinten groen’. In diverse en soms spannende voorbeeldtuinen ontdekt de bezoeker een rijke variatie aan groentoepassingen en nieuwe materialen. Op de vier themapleinen krijgen bezoekers specifieke en praktische informatie over bijvoorbeeld het buitenleven en duurzaamheid.Volop inspiratie
De internationaal bekende tuin- en landschapsarchitecten Bram Breedveld en Ed Joosting Bunk zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de voorbeeldtuinen op TuinIdee 2014. Bezoekers kunnen een ‘tuinroute’ afleggen. Via een ‘straat’ met grote en kleine tuinen, balkons en veranda’s zijn er nieuwe ideeën voor de eigen tuin op te doen. Het Hollands landschap en vijftig groentinten dienen daarvoor als basis. De voorbeeldtuinen zijn gevarieerd en voor elk budget wat wils.

Themapleinen
Op TuinIdee 2014 zijn diverse themapleinen ingericht: het Landleven-paviljoen, het liefhebbers verenigingenplein en het duurzaamheidsplein van NL Greenlabel. Op het laatstgenoemde plein laten tv-presentator Lodewijk Hoekstra (Eigen Huis & Tuin) en tuinarchitect Nico Wissing zien dat biodiversiteit, duurzaamheid, comfort en eigentijds design prima met elkaar te combineren zijn.

Tuinnieuws
Met een bezoek aan TuinIdee is men in één keer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, producten en trends op tuingebied. Door diverse workshops en met adviezen van bijvoorbeeld tuinspecialist Jurgen Smit of de plantendokter kan men direct aan de slag in eigen tuin. Met de ‘Mijn TuinIdee pas’, die de bezoeker bij binnenkomst gratis ontvangt, geniet men van exclusief voordeel bij veel tuinaankopen, ook na het bezoek. Bovendien kan men met de pas gratis tuinontwerpen van de inspiratietuinen downloaden via www.tuinidee.nl.

TuinIdee 2014 is op donderdag 20 februari open van 10.00-18.00 uur, vrijdag 21 februari van 10.00-22.00 uur en zaterdag 22 en zondag 23 februari van 10.00-18.00 uur. Entreeprijs € 15,-, kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten, de inspiratietuinen en de extra voordelige voorverkoop op www.tuinidee.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist