Sobriety

Duidelijk en overzichtelijk

Een overzichtelijke buitenruimte waarin je helemaal tot rust kan komen. De tuintrend Sobriety is een van de tuintrends 2012 en staat voor focus. In de tuin worden niet tien verschillende ideeën verwezenlijkt, maar één krachtig idee. De focus ligt bijvoorbeeld op het thema 'structuur', maar het kan ook iets heel anders zijn. Als er maar een focus is op een centraal thema. Alle elementen in de tuin staan in dienst van dat thema – van de vormgeving tot de meubels.

Bij deze trend passen krachtige vormen en natuurlijke materialen, maar als de functie erom vraagt worden ook hoogwaardige kunststoffen gebruikt. De meubels zijn altijd comfortabel en zorgen voor een geborgen gevoel. Dat wordt nog eens versterkt door de natuurlijke beplanting die vanzelfsprekend naadloos aansluit op het centrale thema van de tuin.

 
 
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist