Terrastegels van TuinVisie

Natuurlijk aanwezig

De tuin wordt steeds belangrijker in ons leven, we kunnen wel stellen dat onze leefomgeving zich steeds meer verplaatst naar de tuin. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat hier mooie producten van goede kwaliteit liggen, zodat u zorgeloos van uw tuin kunt genieten.

TuinVisie presenteert u een vernieuwende, innovatieve tegellijn van uitstekende kwaliteit. Voor iedere tuin en budget hebben wij een mooie tegel geproduceerd.
Onze tegels zijn zorgvuldig getest op belangrijke aspecten zoals: krasvastheid, vorstbestendig, gewicht, kleurbehoud, sterkte en de duurzaamheid van de coating.
In deze tegellijn vindt u de Furora tegels, voorzien van een basalt toplaag en een duurzame coating. De Riva tegels, vorstbestendig en voorzien van een sterke kleurvastheid. De Allura tegels, zeer innovatief, in de toplaag worden natuursteenkorrels gecombineerd tot vier subtiele kleuren. Als laatste hebben we de Retrico tegels, deze krachtpatser heeft een stoer uiterlijk en de tegels zijn geschikt voor het leggen van terrassen, tuinen of pleinen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sierbestrating?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist