Rozen bij Appeltern

De Pioenrozen Bloeien


Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni staan alle pioenrozen in Appeltern in bloei! De tientallen soorten vervullen u met warmte door hun kleuren, geuren en diversiteit.

 

De Pioenrozen

Het bijzondere aan een pioenroos is z’n uitbundige bloei, z’n geur en enorme variatie in kleuren. Het enige minpuntje is de relatief korte bloeitijd. Wellicht is dat ook juist de kracht van de pioenroos. Zo zijn er ook mensen verliefd op een lelie die hooguit één dag bloeit!

In Appeltern vindt u een speciale plantenborder waar u een zee aan pioenrozen kunt bewonderen. Bovendien zijn er her en der diverse varianten geplant in de aanwezige tuinen.

 

Pioenrozenkweker

Kwekerij Warmerdam Paeonia is kweker van pioenrozen. Ze hebben hectares vol planten en geven u graag meer informatie tijdens het pioenrozen weekend. Pas op, want voor u het weet bent u ook besmet met het pioenrozen virus. De kweker is zelf opgegroeid met pioenrozen en maakt u graag deelgenoot van zijn passie. Stel uw vraag en u merkt direct hoe gedreven de kwekerij is om u het beste van het beste te geven.

 

Snijbloemen

 

We kwamen bedrogen uit

Afgelopen jaar kwam de lente voor de pioenrozen te vroeg. Hierdoor waren de meeste uitgebloeid tijdens het weekend dat het meest fleurige van het seizoen moest worden. Dit jaar lijken de weergoden ons beter gezind. We gaan er dan ook vanuit dat op 31 mei en 1 juni alle Pioenrozen in volle bloei te bewonderen zijn in Appeltern. Wij zien u graag in Appeltern!

Kijk voor meer informatie op: www.appeltern.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist