Pokon Balcon Box

Zelf groenteboeren in eco-plantenbak

Pokon introduceert een boeiende Balcon Box. Het is een watervaste plantenbak van gerecycled karton met duurzame kokosgrond waarmee je op ecologische wijze je eigen groenten en kruiden kunt kweken. Het is een alles-in-één pakket met een zeer smaakvol resultaat! De Balcon Box is op de vakbeurs GardenBusiness uitgeroepen tot beste tuinnoviteit van 2011.

Wonderlijk
De Balcon Box van Pokon is een plantenbak die geschikt is voor direct buitengebruik bijvoorbeeld op het balkon of het terras maar ook in de tuin. In de bak van gerecycled karton zit duurzame, samengeperste kokosgrond. Door toevoeging van water zet het uit en wordt het voedzame potgrond. Vervolgens zaai je het bijgeleverde plantenzaad in de bak. Het kweekproces begint dan direct. Je kunt kiezen uit twee verschillende Balcon Boxen: salade (met tomaten, sla en basilicum) of tuinkruiden (peterselie, basilicum en bieslook). Na het zaaien duurt het ongeveer drie weken voor dat je de eerste smaakvolle oogst kunt binnen halen.

Verzorging
Het groenteboeren met de Balcon Box van Pokon is zeer eenvoudig en vraagt geen groene vingers. De grond verkleurt als het tijd is om water te geven en bevat voor drie maanden plantenvoeding. Daarna kun je de planten voeden met de biologische voeding van Pokon voor groenten en kruiden. Zo kun je tot ver in het najaar oogsten van wat je hebt gezaaid. Aan het eind van het tuinseizoen kun je de plantresten met de grond in de GFT container gooien. De plantenbak kan in de papiercontainer. Zo wordt de Balcon Box opnieuw 100% gerecycled!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist