Muziek in weer en wind

Met Teufel kan het

De dag waar je zolang naar uitkeek is gekomen en de opkomst is hoog. Je tuinfeest is in volle gang onder een strak blauwe lucht. Op dat ene grijze wolkje na dan, maar daar lach je om. En dan draait plotseling iemand een kraan open en loopt die wolk leeg. Bovenop jouw garden party… “Snel”, roept ome Henk, “Haal die stereo-installatie binnen voordat er kortsluiting komt.” Binnen twee seconden slaat een knalfuif om in blinde paniek. Dat kan anders…

Aangenaam…

Maak kennis met de Omniton 202 van Teufel Audio, een luidsprekerset voor binnen én buiten. Deze boxen zijn robuust, spatwaterdicht en praktisch onverwoestbaar. Dus als dat buitje op je feest neerdaalt, breng dan vooral toastjes en het kapsel van tante Corrie in veiligheid, maar bekommer je niet om de speakers. Die hangen wel goed, daar aan de muur.

Overal op zijn plek

Door zijn doordachte constructie is de Omniton 202 weer- en windbestendig. Daardoor komt ‘ie ook in andere vochtige ruimten goed tot zijn recht. De badkamer bijvoorbeeld, of zelfs de sauna. Maar ook bij het zwembad of de vijver. Maar hij gedijt ook prima op het droge hoor. Op balkon, terras, in fitnessruimte, club, kroeg of lounge. En nat of niet, het geluid is spatzuiver!

Veel voor weinig

En dat is niet alles: de Omniton 202 biedt hoge kwaliteit voor een lage prijs. Dat kun je aan Teufel Audio wel overlaten. Het is hun handelsmerk. Kijk voor meer informatie of om de set direct te bestellen maar eens op de website van Teufel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist