Mobilane Kant & Klaar Haag

Euonymus

Groenspecialist Mobilane introduceert een nieuwe Kant & Klaar Haag: Euonymus ‘Coloratus’. De kant en klare haag kun je gedurende het hele jaar planten en is ideaal als bijvoorbeeld erfafscheiding of om een kale, saaie muur onmiddellijk te vergroenen. De volgroeide Kardinaalsmutshaag heeft nauwelijks onderhoud nodig, is bladhoudend en in het najaar krijgt het blad een warmrode kleur.

Volwassen
De nieuwe Kant & Klaar Haag van Mobilane is 180 cm hoog en 120 cm breed. De Kardinaalsmuts, zoals de Nederlandse naam luidt, is gedurende meerdere jaren voorgekweekt en heeft daardoor een volwassen uiterlijk. Na het plaatsen van de Kant & Klaar Haag lijkt het daarom direct alsof de haag er al jaren staat. De haag is opgekweekt langs een verzinkt stalen raster. De haag biedt het hele jaar een frisgroene aanblik en neemt nauwelijks ruimte in. Doordat Euonymus een trage groeier is, hoef je bovendien nauwelijks te snoeien.

Eenvoudig
Het planten van een Kant & Klaar Haag is eenvoudig; met een paar uurtjes werk is het klusje geklaard en staat er een volwassen haag. Plaats je een haag voor een kale muur? Graaf een geul en zet de haagelementen erin. Voor het beste resultaat voeg je eerst verse tuingrond toe. Geef voldoende water en de wortels gaan zich verder ontwikkelen in de grond. De Kant & Klaar Haag als erfafscheiding? Gebruik dan palen tussen de haagelementen. Met uitzondering van stevige vorstperiodes kun je de Kant & Klaar Haag het hele jaar door planten.

Soorten en maten
Behalve de nieuwe Euonymus-hagen bestaat de collectie van Mobilane uit verschillende klimopsoorten, beukhaag, haagbeuk, liguster en vuurdoorn. De meeste Kant & Klaar Hagen zijn verkrijgbaar in verschillende maten variërend van 100 cm tot 220 cm hoog.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist