Mobilane Kant & Klaar Haag

Euonymus ‘Dart's Blanket’

Groenspecialist Mobilane presenteert een nieuwe Kant & Klaar Haag voor in de tuin: Euonymus ‘Dart's Blanket’. Deze bladhoudende kardinaalmuts van 180 cm hoog is ideaal als een levende, groene schutting of om een kale, saaie muur onmiddellijk aan het
oog te onttrekken. De volgroeide haag heeft nauwelijks onderhoud nodig en kun je op elk moment in het jaar plaatsen. In het najaar krijgt de kardinaalsmuts een warmrode kleur.

Volwassen
De nieuwe Mobilane Kant & Klaar Haag is 180 cm hoog en 120 cm breed. De kardinaalsmuts is opgekweekt langs een roestvast stalen raster en neemt nauwelijks ruimte in. Doordat het meerjarige kweekproces hebben de haagelementen een volwassen uiterlijk met een optimale groene uitstraling en zorgen ze direct voor privacy.

Sterk
Kardinaalsmuts is een gezonde, sterke haagplant. Zelfs van zilte zeelucht trekt de plant zich niets aan. In het najaar kleurt het groene blad warmrood. Extra prettig is dat Euonymus ‘Dart’s Blanket’ een langzame groeier is. Dat betekent dat je ‘em nauwelijks hoeft te snoeien.

Planten
Het planten van een Mobilane Kant & Klaar Haag is eenvoudig; met een paar uurtjes werk is het klusje geklaard en staat er een volwassen groene haag. Voor het beste resultaat voeg je eerst verse tuingrond in de plantgeul toe. Geef voldoende water en de wortels ontwikkelen zich vanzelf verder in de grond. De kant en klaar kardinaalsmuts als erfafscheiding? Gebruik dan palen tussen de haagelementen. Met uitzondering van stevige vorstperiodes kun je de hagen het hele jaar door planten.

Variatie
Naast de Euonymus ‘Dart’s Blanket’ bestaat de collectie van Mobilane Kant & Klaar Hagen uit verschillende klimopsoorten, haagbeuk (Carpinus betulus) en vuurdoorn (Pyracantha). De hagen zijn verkrijgbaar in verschillende maten variërend van 100 cm tot 300 cm hoog.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist