Meer genieten met muziek

Tuintrend 2012

Het nieuwe tuinseizoen staat weer voor de deur en iedereen met groene vingers kan zich weer uitleven. Bij WonenWonen.nl laten we regelmatig mooie tuintrends zien, maar deze verdient wat extra aandacht. Als je namelijk je tuin helemaal naar wens hebt ingericht, is er toch nog een ding waarmee je de puntjes op de i kunt zetten.

De Omniton 202 van Teufel Audio is een luidspreker voor alle doeleinden. Overal waar goed geluid nodig is, past de Omniton 202 en is het de oplossing voor je akoestisch probleem.

One speaker fits all
Een Omniton 202 is geschikt voor alle denkbare toepassingen in de meest verschillende ruimtes: tuin, balkon, terras, badkamer, fitnessruimte, club, kroeg, lounge, zwembad en veel meer.

Niet kapot te krijgen constructie
De compacte box is robuust, spatwaterdicht, praktisch onverwoestbaar. De dikke behuizing van kunststof verdraagt menige stoot, de stalen voorzet met kleine mazen beschermt de waardevolle driver. De vochtigheid kan via een afvoerschroef uit de boxen lopen. Verzonken aansluitingen zorgen voor een veilige verkabeling.

Veelvoudige montage
De Omniton 202 past zich aan de ruimtelijke omstandigheden aan: hij is direct aan de muur te bevestigen of met verschillende beugels draaibaar te monteren. De luidspreker kun je ook aan de achterzijde met een koord fixeren. Een zware manchet van rubber zorgt voor de stevige positionering op tafels, in kasten, etc.

De muziek
De Omniton 202 is als zelfstandige volbereik-luidspreker geconstrueerd, die het gehele frequentiespectrum tot in het basbereik luid en helder weergeeft. Een subwoofer is niet nodig. De Omniton 202 klinkt van zichzelf al heel krachtig.

Luid volume
Dankzij een zeer hoge efficiëntie (90 dB netto resultaat) produceert de Omniton 202 al bij bescheiden versterkers aanzienlijke decibellen. Door een vermogen van 120 Watt worden een volume van 102 dB bereikt.

De Omniton 202 verenigt het robuuste gebruiksgemak en het luide volume van professionele installaties met de fijne geluidseigenschappen van een stereo-installatie. Bij Teufel hoef e niet te kiezen. Hier kan beide!

Omniton 202 draadloos?
Dat kan! De universele stereoboxen van de Omniton 202 worden met de wireless audioversterker RearStation 4 gecombineerd: Omniton 202 Wireless. Deze bundel biedt ultieme vrijheid. De robuuste, spatwaterdichte boxen zijn echte allrounders - zonder kabels. Muziek kan met de RearStation-uitbreiding draadloos naar maximaal 3 plaatsen binnens- en buitenshuis worden overgedragen. Geniet optimaal van muziek zonder lastige kabels.

Meer informatie en/of direct bestellen? Kijk dan eens op de website van Teufel

 

Kijk voor meer informatie op https://www.teufelaudio.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Teufel audiosystemen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist