RoyalGrass EcoSense

Recyclebaar kunstgras

Royal Grass® introduceert EcoSense, een nieuwe ontwikkeling op het gebied van kunstgras die na haar levensduur volledig kan worden hergebruikt tot nieuw kunstgras.EcoSense is een duurzaam alternatief voor “echt” gras. Het kunstgras kan toegepast worden in de tuin of op een speelplek, maar ook op daktuinen en terrassen biedt dit ‘gras’ een duurzame, groene aankleding.

Deze crade-2-cradle oplossing biedt groener dan groen kwaliteitsgras voor in de tuin, het dakterras of de speelplek. Het is een verantwoord en duurzaam product. EcoSense is voor 100% vervaardigd uit één basismateriaal. Er komen geen andere materialen aan te pas om dit kunstgras te vervaardigen en daarom kan het na vele jaren van gebruiksplezier worden hergebruikt. Zo gaan er geen waardevolle grondstoffen verloren en wordt afval een nieuwe grondstof.
Royal Grass® EcoSense heeft een zeer natuurlijke uitstraling, het is zacht en toch sterk en vraagt weinig onderhoud. Gras maaien, sproeien en ander onderhoud behoren tot het verleden. Resultaat: een mooi groen gazon in alle seizoenen.Verder mag er op een gazon van Royal Grass® EcoSense gespeeld worden. Een heerlijk plek voor te relaxen, een potje voetbal met de kids, een stoeipartij met de hond. Het kunstgras kan tegen een stootje en ook rondom het zwembad of jacuzzi is het een esthetische en praktische oplossing.

Kijk voor meer informatie op https://www.royalgrass-kunstgras.nl .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Royal grass?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist