Kunstgras voor tuin

balkon en dakterras

Heeft u een tuin op het Noorden? Of gewoon geen groene vingers? Kunstgras is de moderne oplossing voor bij u thuis. Ook op uw balkon of dakterras is kunstgras een mooi en praktisch alternatief: u haalt al het goede van de natuur in huis, terwijl u er verder geen omkijken naar hebt. Royal Grass® kunstgras ziet er natuurlijk uit en is prettig om op te lopen, óók op blote voeten.

Kunstgras in een moderne tuin.

Perfectebasisvooruwbalkon. Weg met het saaie beton. U tovert uw balkon eenvoudig om in een sfeervolle ruimte met kunstgras van Royal Grass®. Uw balkon ziet er trendy uit met zo'n mooie kunstgrasmat. Royal Grass® kunstgras is de ideale groene bodembedekking waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Ideaal voor een dakterras

Door kunstgras op uw dakterras te gebruiken creëert u een groene oase op hoogte. De natuurlijke uitstraling van Royal Grass® zorgt voor sfeer en stijl. Royal Grass® kunstgras laat zich uitstekend combineren met uw eigen stijl die u tot leven brengt met planten, bloempotten en tuinmeubilair. Kunstgras van Royal Grass® kunt u gebruiken in elke stijl, van klassiek tot modern.

Kunstgras bij uw tweede woning

Heeft u een vakantiehuis? Dan weet u als geen ander dat het onderhoud van de tuin, balkon of dakterras vaak een probleem is. Op tijd het gras maaien, vaak sproeien, enz. Uw vakantie begint vaak met de noodzakelijke tuinklussen. Met kunstgras rondom uw vakantiewoning kunt u meteen beginnen met het genieten van uw verdiende rust. Een mooi groen kunstgrastapijt met een natuurlijke uitstraling zonder het onderhoud van gewoon gras.

Kunstgras is uitermate geschikt voor die omstandigheden waar gewoon gras extra zorg nodig heeft om te kunnen groeien. Denkt u eens aan de gebieden rondom de Middellandse Zee. Vaak gelden er sproeiverboden om water te besparen. Met kunstgras heeft u toch een perfect groen gazon terwijl u wel tot 70% op uw waterverbruik bespaard.
Royal Grass® kunstgras geeft uw tweede huis klasse en uitstraling door de altijd perfect onderhouden, groene grasmat. Voor verkleuring hoeft u niet bang te zijn. Beschermingsfactor 100. Dat is op kunstgras van Royal Grass® zeker van toepassing. Want hoe hard de zon ook schijnt, hoe droog het ook is, Royal Grass® blijft altijd prachtig groen. Dat weten we doordat het kunstgras van Royal Grass® hebben getest op de heetste en droogste plekken ter wereld.

Ook huisdieren houden van kunstgras

Heeft u huisdieren, bijvoorbeeld een kat of een hond? Geen enkel probleem. Kunstgras houdt van huisdieren en huisdieren houden van kunstgras. Natuurlijk moet u het kunstgras wel goed schoonhouden en liever niet gebruiken als uitlaatplaats. Gaten graven zullen honden of katten niet snel doen, daar hoeft u niet bang voor te zijn.

Meer informatie over kunstgras

Heeft u vragen over aanleg, onderhoud en levensduur van kunstgras voor de tuin, het balkon of voor de speelplek van uw kinderen? Maak dan gebruik van het nevenstaande formulier en/of neem eens een kijkje op de site van Royal Grass.

 

 

 

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Royal grass?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist