Kunstgras

Een sieraad voor iedere tuin

Kunstgras heeft erg veel voordelen ten op zichten van echt gras. Voor al in het onderhoud scheelt het enorm veel tijd. Je hoeft natuurlijk nooit meer te maaien, sproeien of bemesten. Hierdoor houd je veel tijd over voor andere klusjes in de tuin of juist om te luieren en te genieten van je kunstgrasgazon. Dit kan heel goed, want niet alleen is het erg zacht, het huidige kunstgras is niet meer te onderscheiden van echt gras. Sterker nog: kunstgras blijft veel mooier. Een van de grote voordelen is namelijk dat kunstgras niet verkleurt, geen droge plekken vertoont en dus altijd fris en groen blijft. Met kunstgras is je eigen gras echt groener dan dat van de buren.

Een balkon of dakterras wordt al snel saai en grijs. Ook in dit geval is kunstgras de perfecte oplossing, want het ‘groeit’ waar echt gras dat niet kan. Met een paar mooie tuinmeubelen en bloempotten creëer je snel en eenvoudig een groene oase. Een ander groot voordeel van kunstgras is dat het geen last heeft van algvorming. Je hoeft na de winter het dakterras ook dus niet af te spuiten, zoals je dat bij tegels of houten vlonders wel zou moeten doen. Misschien heb je wel een dak wat nooit gebruikt wordt. Dan is het nu een mooi moment om je te laten inspireren door kunstgras!
 

Homegrass kunstgras
Het altijd groene en natuurlijk uitziende kunstgras van Home Grass Group zorgt voor een geweldige beleving in prachtige, onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast is het kunstgras ook ideaal voor balkons en dakterrassen. Home Grass maakt van elke tuin of openbare groenvoorziening een plaatje. Met de nieuwste generatie kunstgras is een fris en groen gazon een zekerheid gedurende het hele jaar. Daarnaast heeft de tuin de laatste jaren een heel andere dimensie gekregen. Het is als het ware een verlengstuk van het huis geworden. Mensen gaan steeds meer buiten leven, eten en (re)creëren. Met Home Grass wordt het nog meer genieten!
 

Royal Grass
Het kunstgras van Royal Grass is van topkwaliteit. Royal Grass kunstgras behoudt jaar na jaar haar mooie kleur. Ons kunstgras wordt gemaakt van hoogwaardige TenCate kunstgras vezels en wordt uitgebreid getest op verkleuring en UV resistentie onder extreme omstandigheden. Royal Grass geeft op haar kunstgras in Nederland 15 jaar garantie tegen verkleuring. Daar hoeft ú niets voor te doen.

De natuur diende als voorbeeld voor de ontwikkeling van Royal Grass kunstgras. De kleurstelling maar ook de vorm en structuur van natuurgras is overgenomen in het ontwerp van de V-vormige kunstgras vezels. Een stevige kern, de "ruggengraat" van de vezels, zorgt ervoor dat de kunstgras vezel mooi rechtop staat.

LimeGreen Gras
Een duurzaam gazon, daar ben jij naar op zoek. Met LimeGreen gras ga je letterlijk en figuurlijk voor groen. Duurzaam kunstgras dat eruit ziet als echt gras en ook zo voelt.

Maar er zijn grote verschillen. Je bespaart namelijk op kunstmest en pesticiden. Daarnaast heb je geen water nodig. Zeker in de hete zomers wel zo fijn en gemakkelijk.

En misschien wel het belangrijkste: je bespaart tijd. Met LimeGreen gras ben je namelijk geen tijd en geld kwijt aan onderhoud. Die gewonnen uren kan jij gebruiken om te genieten van je gezin, je latte machiato of je gazon. Binnen vijf jaar heb je bovendien de investering terugverdiend.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kunstgras?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist