Kunstgras

Geschikt voor vele doeleinden

‘Bij de buren lijkt het gras altijd groener’ luidt het spreekwoord. Dit komt niet uit de lucht vallen. Wij Nederlanders hebben onze zaakjes graag dik voor elkaar. En met het buitenseizoen voor de deur geldt dat ook voor onze tuin, (dak)terras of balkon. Bedrijven, instellingen, overheid en ook particulieren zie je steeds meer het natuurlijke gras vervangen door kunstgras.

Een begrijpelijke ontwikkeling! Kunstgras is een product met veel mogelijkheden en veelzijdige toepassingen, zowel binnen als buiten. En het is tegenwoordig nauwelijks meer van echt te onderscheiden!

Foto’s: Garden Sense Kunstgras

Kunstgras; geschikt voor vele doeleinden

• Privé: balkon, terras, dakterras, veranda, patio, rond het zwembad, caravan, mobilhome, plezierjacht, tuinen, …

• Commercieel: rotondes, openbare groenzones, speeltuinen en speellokalen, etalages, restaurants en terrassen, beurzen en evenementen, binnen- en buitenzwembaden, …

 Het is een perfecte ondergrond voor speeltoestellen en rondom zwembaden. Kinderen spelen veilig en schoon. Maar ook biedt kunstgras een verzorgde en sfeervolle omgeving bij je bedrijf en op het terrein. Daarnaast is het ook nog eens onderhoudsarm! Kunstgras is een ‘schoon’ product. Het enige onderhoud wat kunstgras vraagt is af en toe een veegbeurt. Hoe gemakkelijk kan het zijn!

Kunstgras biedt een duurzame, onderhoudsvriendelijke toekomst!

Kies voor een kwaliteitsproduct, volledig lood- en cadmiumvrij en gemaakt van 100% Europese materialen. Veilig voor mens, dier en milieu.

 

Laat u door een vakman informeren over de diverse mogelijkheden en zoek de 5-sterrenspecialist bij u in de buurt. Ervaar het kunstgras zelf!

Met dank aan Yoni van de Wal, Garden Sense Brabant.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kunstgras?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist