Kunstgras

als groendak of dakterras

Ergert u zich ook aan uw grauwe en grijze dakterras? Dan zou u eens kunnen overwegen om kunstgras aan te leggen. Kunstgras is ideaal waar gras onmogelijk kan groeien, zoals op uw dakterras of wat dacht u van schuur- of garagedak? Kunstgras is tegenwoordig ook niet van echt te onderscheiden dus uw buren zullen zich afvragen hoe u zo'n fris en groen grasmatje voor elkaar krijgt!

Het allermooiste is natuurlijk dat u weinig onderhoud heeft aan uw dakterras. Het kunstgras heeft geen water nodig, hoeft niet gemaaid te worden en verkleurd niet van de zon. Met een paar mooie tuinmeubelen en bloempotten creëert u snel en eenvoudig een groene oase. Een ander groot voordeel van kunstgras is dat het geen last heeft van algvorming. Dus u hoeft na de winter uw dakterras ook niet af te spuiten, zoals u dat bij tegels of houten vlonders wel zou moeten doen.

Misschien heeft u wel een dak wat u nooit gebruikt, dan is het nu een mooi moment om u te laten inspireren door kunstgras! Let op: kunstgras is er in veel verschillende soorten en maten. Laat u wel goed adviseren voor een dergelijke gebruik. Het meest geschikt is "kunstgras met een mosdraad" omdat dit het eenvoudigst aangelegd kan worden en licht in gewicht is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kunstgras?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist