Kunst grass

Elite

Royal Grass® Elite is een ideaal alternatief voor gewoon gras in tuinen, op dakterrassen of op het balkon. Royal Grass® Elite is een eenvoudig aan te leggen grastapijt. In een oogwenk heeft u een heerlijk fris groen gazon. En het allermooiste, zo blijft het ook voor jaren!

Zoals u op de foto kunt zien is er tussen de grassprieten een gekroesde lichtbruine vezel geweven. De functie van deze gekroesde kunstgrasvezel is het overeind houden van de lange grassprieten. Daarnaast ziet Elite er hierdoor zeer natuurlijk uit. De lichtbruine vezel schemert door de groene grasvezels en geeft de indruk dat er verdroogd gras aanwezig is. Royal Grass® Elite behoort tot de nieuwste generatie kunstgras!

De vorm en structuur van natuurgras is overgenomen in het ontwerp van de grasvezels. Een stevige kern, de ‘ruggengraat’ van de vezels, zorgt ervoor dat de vezel mooi rechtop komt te staan. Royal Grass® Elite is gemaakt met de robuuste V-shape vezel die al sinds jaren het beste uit de test komt als het gaat om veerkracht. De hoogte en de dichtheid van het "kunstgras" is zo ontworpen dat er een 'speelse uitstraling' ontstaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Royal grass?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist