De voordelen van kunstgras

Geen onderhoud en altijd mooi

Een grasveld is mooi en geeft sfeer, maar met groeizaam weer lijkt er geen eind te komen aan het maaien. En terugkomen van vakantie is ook altijd zo leuk. Uw gazon lijkt wel een oerwoud. Dat is voorbij als u kiest voor kunstgras. Gelukkig zijn er nog meer voordelen.


Foto: Tommygrass

Altijd groen
Bijna geen onderhoud is al een geweldig voordeel. Nog leuker is dat uw tuin er altijd mooi en verzorgd bij ligt. Gewoon gras is in de winter vaak niet echt fraai en na lange droogte is het in de zomer ook niet makkelijk om het gras mooi groen te houden. Kunstgras is 365 dagen per jaar mooi groen!


Geen onkruid
In een normaal gazon heb je vaak last van onkruid, ziekte en plagen. Door onkruid verstikt het gras waardoor het niet goed groeit en afsterft. Natuurlijk zijn er allerlei middelen om dit te voorkomen en/of te verhelpen, maar hebt u gekozen voor kunstgras dan hebt u daar geen last meer van.

Foto: Homegrass

Sterker dan gewoon gras
Normaal gras kan flink beschadigen als uw kinderen lekker ravotten op het gras. Die plek waar het doel staat voor een potje voetbal, onder aan de glijbaan, rondom de zandbak en ga zo maar door. Daar hebt u met kunstgras geen last van. Kunstgras is veel sterker dan normaal gras.

Foto: Royal-grass

A merken
Er zijn velen soorten kunstgras en lang niet alle merken zijn even fraai. Kunstgras is alleen mooi als het niet van echt gras te onderscheiden is. Wanneer u een natuurlijk ogend gazon met kunstgras wilt hebben kunt u beter kiezen voor een A-merk zoals RoyalGrass, GardenGrass, Green 4 ever, Tigerturf of Tommy Grass.


Foto Royal-grass

Hulp van een specialist
Omdat er zo veel merken en toepassingen voor kunstgras zijn is het verstandig om samen met een specialist uw wensen te bespreken zodat u een advies krijgt welke soort kunstgras het beste bij u past. Informeer eens bij een 5-sterrenspecialist. U weet dan zeker dan u fijn wordt geholpen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kunstgras?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist