Kijktuinen Nunspeet

Open vanaf 1 maart 2014

Het plantseizoen begint en dus is het nodig om planten te kunnen kopen. Dat kan vanaf 1 maart bij de Kwekerij van Kijktuinen Nunspeet. De tuinen zijn vanaf nu dan ook geopend voor de liefhebbers. In het  voorseizoen geldt een gereduceerd tarief.Op verzoek van de vele bezoekers van de Kijktuinen is het al enkele jaren mogelijk om op kleine schaal diverse soorten planten, zoals vaste planten, grassen, bollen, knollen, eenjarigen en kruiden te kopen bij een bezoek aan de Kijktuinen Nunspeet.

Vanwege de groeiende vraag is vanaf vorig jaar mogelijk planten te kopen afzonderlijk van een bezoek te brengen aan de Kijktuinen.

Het sortiment wordt bepaald door hetgeen in de Kijktuinen zo mooi te zien is, nieuwe soorten, bijzonderheden die uitgeprobeerd worden in mooie combinaties.

De meeste planten worden zelf gestekt, gescheurd of gezaaid en in de kas opgekweekt .

De kwaliteit en soortechtheid is daardoor gewaarborgd.
Elk jaar wordt het assortiment groter en is er een grotere verscheidenheid aan planten voor zowel in de zon als in de schaduw. Op dit moment worden meer dan 900 soorten aangeboden.
Binnen dit assortiment bevinden zich enkele zeer bijzondere, in Nederland slecht verkrijgbare soorten welke zeker de liefhebber zullen aanspreken.
Maar ook voor de gewone tuinier zijn er vele soorten en prachtige planten te koop.

Om iedereen de kans te geven deze materialen te kunnen kopen is er een aparte verkoopruimte “De Kwekerij” waar men de planten kan uitzoeken.

Deze kwekerij is uiteraard gratis toegankelijk.

De Tuinen en de Kwekerij zijn daarom nu al vanaf 1 maart geopend en wel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist