Kijktuinen Nunspeet

BOLLENTIJD EN VOORJAARSBLOEI


In Kijktuinen Nunspeet is al enige seizoenen te genieten van diverse voorjaarsbloeiende bollen, in grote aantallen en vele soorten, vroege bloeiers dus.

Enkele duizenden kleinbloemige en geurende narcissen en tulpjes zijn ingevoegd in diverse borders. Ook is er een gemengd proefveld met Crocus, Scilla, Chionodoxa (sneeuwroem), Pushinka, Muscari (blauwe druifje) en Tulipa (tulp) in het ruige gras aangelegd om kennis op te doen omtrent verwildering.

Hiernaast wordt een proef gedaan met verschillende soorten bollen in grote potten en bakken. In 2, 3 of 4 laagjes boven elkaar geplant, zodat verschillende bollen achter elkaar in bloei geraken waardoor er een langere tijd van de bloemen genoten kan worden. Etage beplanting als het ware.

Een extra toevoeging in de toch al zo mooie tuinen.

Bollenkweekster Rita van der Zalm zal tijdens deze themadag aanwezig zijn en een deel van haar mooie bollen assortiment meebrengen voor verkoop.

 

 

Kijktuinen Nunspeet is één van de acht Toptuinen van Nederland en zijn gevestigd aan de Kienschulpenweg 26 te Nunspeet.

Geopend van Goede Vrijdag tot en met oktober op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

De entreeprijs bedraagt € 7,00 p.p. inclusief koffie of thee. Voor groepen, 65+ en kinderen is er een gereduceerd tarief.

Tijdens themadagen geldt een tarief van € 8,00 p.p. incl. koffie of thee en een rondleiding.

 

Seizoenkaarten kosten € 25,00 p.p.  Met deze kaart bent u beter af. U bent dan alle opengestelde dagen welkom in onze tuinen, dus ook tijdens de themadagen met rondleidingen.

Met deze seizoenkaart heeft men tevens recht op een gereduceerd tarief van 50% bij de andere zeven Toptuinen van Nederland.

Leuk cadeau voor moederdag of zomaar.

Kijk voor meer informatie op: www.kijktuinen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist