Je tuinhuisje stijlvol inrichten

Zo doe je dat!

De zomer zit er bijna op, maar stiekem heb je nog geen zin om je weer avonden achtereen terug te trekken op de bank met een dekentje over je heen? Dat begrijpen we best! Het is namelijk veel te lekker om, met de nazomer in het vizier, nog zoveel mogelijk tijd door te brengen buiten. Gooien regenbuien roet in het eten? Geen zorgen, er is een oplossing: een tuinhuisje! Met een tuinhuisje heb je namelijk het beste van twee werelden; je zit weliswaar binnen, maar dan wel midden in je tuin en dus semi-buiten. Heb jij al een tuinhuisje en wil je deze mooi gaan inrichten? Wij zetten de leukste ideeën op een rij!

Kleur bekennen
Een heel belangrijk onderdeel van iedere inrichting is de kleur die de boventoon voert. Ga je voor mysterieus zwart of marineblauw? Of kies je toch voor lieflijk pastel of strak en elegant wit? De keus is natuurlijk helemaal aan jou, maar besef je van tevoren wel hoe groot de impact is van de kleur die jij kiest! Tuinhuizen zien er van buitenaf weliswaar vaak landelijk en rustiek uit door hun houten frame, maar van binnen kun je helemaal losgaan met kleur! Bedenk je wat voor sfeer je wilt creëren in jouw tuinhuis en stem je interieur daarop af.

Een persoonlijke touch: foto’s en kunstwerken
Met een persoonlijke touch geef je jouw tuinhuis direct een huiselijke sfeer. Hang foto’s op die herinneringen oproepen aan fijne vakanties, gezellige middagen met vrienden, de feestdagen… Ben je groot fan van een bepaalde artiest of liefhebber van een specifiek land? Decoreer je tuinhuis dan met elementen die hieraan doen denken! Coole vinylplaten, covers van oude tijdschriften met daarop jouw lievelingszanger: het zijn mooie stukken waarmee je jouw tuinhuis net dat beetje extra geeft!

Denk aan de verlichting
Je wilt natuurlijk ook na zonsondergang genieten in jouw eigen tuinstulpje. Zorg er dus voor dat er ook goede verlichting is! Met name wanneer je jouw tuinhuisje ook wilt gebruiken als werkplek is het belangrijk dat er wel licht is om te lezen of te werken. Mooie lampen zijn een echte investering, maar hoeven niet eens heel duur te zijn. Is jouw tuinhuisje bedoeld als een plek om lekker tot rust te komen? Dan is een sfeervolle lichtslinger wellicht een leuk idee!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist