Hippe metalen vogels van Metalbird!

Fleur je tuin op met kunstige flierefluiters

Er is een nieuwe vogelsoort gespot in Nederland: de Metalbird! Steeds vaker duiken de decoratieve vogels op in bomen, op balkons en op schuttingen. Henk Lakeman vloog de eerste vogel persoonlijk over van Nieuw-Zeeland naar Nederland. Hij ontwierp een paar typische Hollandse vogels, liet ze in Nederland maken en verkoopt ze in heel Europa.

Een mooie boom in de tuin of een schutting die wel wat decoratie kan gebruiken? Je kunt hem vanaf nu opvrolijken met een Metalbird. Een paar tikjes met de hamer en vast zit-ie, je hippe vogel. Er zijn elf soorten: van oerhollandse vogels als uilen, merels, spechten en roodborstjes tot exotische paradijsvogels en kookaburra’s. De vogels zijn gemaakt van cortenstaal, een metaalsoort die door weersinvloeden een mooi roestbruin kleurtje krijgt.Overgevlogen kunstwerkjes

Precies aan de andere kant van de wereld, in het Nieuw-Zeelandse Auckland, hebben de Metalbirds al heel wat fans. Daar zijn de vogels enkele jaren geleden bedacht door Phil Walters. Phil is een liefhebber van Banksy, een Engelse kunstenaar die graffiti maakt. De graffitiwerken inspireerde hem om iets te maken wat de omgeving een stukje mooier zou maken. Hij maakte veertig metalen vogels en gaf ze een thuis in North Island, Nieuw-Zeeland. Voorbijgangers waren verrast en wilden een exemplaar kopen. Toen besloot Phil om meer metalen vogels te maken en ze te verkopen en ontstond Metalbird. Toen Henk Lakeman de vogels bij zijn vriend Phil in Nieuw-Zeeland zag, besloot hij ze zelf ook in Nederland te gaan maken. Het doel? Zo veel mogelijk bomen, schuttingen en balkons opvrolijken!

Metalbirds door de brievenbus
De Metalbirds zijn te bestellen via Metalbird.nl en vliegen in één à twee werkdagen naar je toe. Heb je een geluksvogel in gedachten die je een Metalbird cadeau wilt doen? Dat kan ook, de vogels worden in een stoere cadeauverpakking verzonden. Uiteraard in diezelfde vliegende vaart!

Kijk voor meer informatie op www.metalbird.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist