Het optimaal benutten van jouw tuinhuis

Enkele tips

Meer ruimte creëren om te leven, is iets dat we allemaal wel willen. Helaas heeft een huis vaak slechts een bepaald aantal kamers, en is het realiseren van een verbouwing vaak een enorme kostenpost. Gelukkig is er ook een andere oplossing mogelijk! Heb je wel eens gedacht aan een tuinhuisje? Als je woning al propvol staat terwijl er in de tuin juist ruimte genoeg is, kan een tuinhuis de oplossing bieden waar jij naar zocht! In deze blog geven we je inspiratie voor het optimaal benutten van je tuinhuis.

Gebruik je tuinhuis als opslagplaats
Als je een tuinhuis hebt, kun je deze bijvoorbeeld inzetten als opslagplaats. Misschien heb je ook een schuur in de tuin staan, maar de kans is groot dat deze al helemaal vol staat met allerlei spullen. Door een tuinhuis in te richten als opslagplaats, zul je weer wat ruimte in de schuur vrij kunnen maken, waardoor het hier wat overzichtelijker wordt. Als je dan weer iets nodig hebt uit de schuur, hoef je niet eerst door een hele hoop troep heen maar kun je direct vinden wat je zoekt. Handig!

Tuinhuis als verblijf voor gasten
Blijven er vaak vrienden of familieleden bij jullie thuis slapen? Dan kan een (groot) tuinhuis ook worden ingezet als gastenverblijf! Zet een bed en nachtkastje neer, en - als er dan nog plek over is - bijvoorbeeld een leuk bureau met een fijne stoel. Zo kunnen je gasten zich hier terugtrekken voor de nacht en gezellig aanschuiven bij het ontbijt zodra het ochtend is! Het grote voordeel is dat gasten privacy hebben, en jij natuurlijk ook. Bovendien hoef je dan niet de woonkamer om te toveren tot slaapparadijs, en voorkom je dat je de volgende ochtend met een slaperig hoofd uitglijd over een luchtbed of een verdwaald hoofdkussen op de vloer.

Je eigen kantoor in de tuin
Als je voor jezelf werkt, kan het heerlijk zijn om jouw tuinhuis om te toveren tot een kantoor. Het grote voordeel is natuurlijk ook nog eens dat je midden in de tuin zit en het gevoel krijgt dat je bijna buiten bent. Koop een mooi bureau en een heldere lamp, zodat je ook na zonsondergang lekker kunt werken in jouw tuin-kantoor. Ook fijn; als de rest van de familie thuiskomt, kun jij ongestoord verder werken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist