Genieten in een duurzame, groene tuin

Ook in de winter

De oude Romeinen kenden maar drie seizoenen: lente, zomer en winter. De herfst was een soort nazomer met veel feesten: de jaarlijkse periode van overvloed, want het graan werd geoogst, planten gaven rijkelijk vruchten. Later in het seizoen werd er gejaagd en getrouwd als het verwerken en conserveren was gebeurd. Tegenwoordig leeft een steeds groter deel van ons mensen in steden, waar het hele jaar door alles kan en is. Bijna zonder seizoensverschillen. Maar in de eigen tuin mogen frisse buitenlucht, warme zon en wind, storm en regen, rijp en sneeuw hun eindeloze, altijd verrassende oerspel gelukkig nog met ons spelen. In de tuin is nog natuurlijke rust en beweging. Wie een tuin koestert is een gelukkig mens.

Genieten in een duurzame, groene tuin
Niet alleen een tuin, maar ook een (dak)terras of balkon kan een ideale plek zijn om weer even op adem te komen, de hectiek van alledag te vergeten, in alle rust te genieten en helemaal uzelf te zijn. Omring je daarom met zaken die je rust en kracht geven: geef ruimte aan groen, mooie accessoires, producten die gemaakt zijn van duurzame materialen, vriendelijk voor natuur en milieu, en die tegen een stootje kunnen. Kies voor kwaliteit die op je afstraalt. Zorg voor gezellige tuinmeubels en organiseer planten om je heen die tot ver in de winter met bloemen, bessen of blad de kleur geven waar je van houdt.

Vraag het de hovenier
Het is niet juist dat een hovenier er alleen maar is voor grote, bewerkelijke of moeilijke tuinklussen. Ook kleine en zelfs heel kleine opdrachten worden graag voor je uitgevoerd. Een hovenier weet alles van planten, bestrating, gras, kunstgras, water en bouwen in de tuin. Als je op tuingebied iets niet kan, is er altijd de hovenier die zal helpen. Van het planten van diverse soorten bloembollen tot het vakkundig weghalen van zware takken. Moet er in de tuin worden gesnoeid, moet er worden voorkomen dat er blad in je vijver gaat liggen rotten, wil je meer licht in de tuin, zijn er plekken waar je geen raad mee weet, zit je altijd op de tocht, heb je last van inkijk? Vraag het de hovenier en het wordt opgelost.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinieren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist