Gardeco Garden Decoration

Sjiek en super strak

Een waterval geeft net dat beetje extra aan de tuin, vogeltjes komen drinken en badderen, het geluid is rustgevend en kan zelfs hinderlijke geluiden naar de achtergrond verdringen.

Deze set bestaat uit 3 delen en is prachtig in al haar eenvoud. Het ornament bestaat uit een waterloopkorf L175xD30xH165, een geborstelde RVS achterwand en een waterval van 75 centimeter breed met maar liefst een uitloop van 24cm. Daardoor stroomt het water langzaam en sierlijk, met een brede waterfilm. Geplaatst bij een vijver brengt een waterval ook zuurstof in het water, wat goed is voor de kwaliteit van het water en voor de vissen.

Het totaal is uitermate geschikt voor de terugvoer van water vanuit een filter naar uw vijver. Deze rvs achterwand met waterloop kan eenvoudig worden ingebouwd in de schanskorf, die natuurlijk qua maat aan uw wensen kan worden aangepast. Ook is het mogelijk deze rvs achterwand met waterloop separaat aan te schaffen en dan bijvoorbeeld in een gemetselde muur te bouwen.

Geen ruimte voor een vijver, een ingegraven vierkante kuip van 80x80 is al groot genoeg om deze sjieke super strakke set erbij te plaatsten. Een compleet pakket, waarmee u een schitterend ornament in uw tuin creëert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist