Freek outdoor karpets

Invasion of Freek


Freek is een nieuw ‘outdoor karpet’ gemaakt van zachte nylon en PE vezels. Freek is ideaal om buiten te gebruiken op terrassen, bij loungesetjes, tuinkamers, onder tuinsetten, op balkons en dakterrassen. Freek is verkrijgbaar in 2 kleur lijnen: ‘natural’ en ‘blitz’. De natural lijn omvat de volgende kleuren: zilver metallic (wit), licht grijs, donker grijs, bruin metallic, koper metallic. Blitz bestaat uit lime, geel, oranje, lila, fuchsia, aqua. Daarnaast is er nog een gestreepte versie verkrijgbaar, waarbij ieder design uniek is.

   

                           

Freek komt in de volgende afmetingen:

1,5 x 1,5 meter (€ 295)

1,5 x 2 meter (€ 395)

2 x 2 meter (€ 495)

2 x 3 meter (€ 695)

2 x 4 meter (€ 875)

Freek is geïntroduceerd op de Internationale Designmeubel beurs in Milaan, waar de ‘invasion of FREEK’ plaatsvond. Freek outdoor karpetten doken onverwachts vanuit alle hoeken van de straat op in de Zona Tortona, waar veel Nederlandse Designers hun laatste creaties showden aan het publiek.

Kijk voor meer informatie op: www.freek.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist