Freek outdoor carpets

kleuraccenten buiten


Het vorig jaar voor het eerst, tijdens de internationale Mobile del Salone in Milaan, geïntroduceerde outdoor carpet Freek® heeft inmiddels vele fans in  binnen- en buitenland. Een jaar na de internationale introductie komt Freek®  met nieuwe trendy kleuren en twee streeppatronen.

Freek® is een hoogwaardig outdoor carpet dat zacht aanvoelt en gemaakt is van aaibare, zeer duurzame en kleurvaste vezels die bestand zijn tegen regen en zon.

Nu kunnen tuin en  (dak) terras gemakkelijk worden voorzien van een kleurig en hip accent.  Maar Freek® biedt ook tuinarchitecten en zwembadbouwers een nieuwe aankleding voor zwembad, buitenwhirlpool en sauna. Maar ook indoor kunnen tal van creatieve toepassingen worden bedacht en blijkt Freek® een aanwinst.

Freek® biedt horeca en de catering-, congres- en evenementenbranche een kleurig product ter aankleding van diverse locaties.

De Limited Edition “Striped Multi Colours” is uitgebreid met twee nieuwe streeppatronen, één in natuurtinten en één in felle kleuren. Daarnaast is Freek®  verkrijgbaar in 12 mono kleuren: Juicy Orange, Azure Blue, Pink Candy, Fresh Lime Green, Mellow Yellow en Sparkling Lavender. En in de natuurtinten die bestaan uit Pearl White, Champagne Gold, Oxygen Silver, Amaretto Satin, Lava Grey en Truffle Brown.

Kijk voor meer informatie op: www.freek.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist