Evergreen Patch Magic Dog Spot Repair

Snel herstel van gazon

Het herstellen van kale plekken in het gazon is geen ingewikkeld klusje, maar het resultaat laat vaak lang op zich wachten.. Na het opnieuw inzaaien duurt het een flink aantal weken voordat het graszaad ontkiemt en gaat groeien. Grasspecilialist Evergreen heeft Patch Magic ontwikkeld. Dit unieke mengsel zorgt dat het gras binnen vijf dagen ontkiemt en gaat groeien. Nieuw dit jaar is Patch Magic Dog Spot Repair. Het is speciaal ontwikkeld voor kale plekken die ontstaan zijn door hondenurine. De nieuwe grashersteller neutraliseert de zuurgraad en al snel heb je weer een gaaf en frisgroen tuintapijt.

Unieke mix
Patch Magic bestaat uit een unieke mix van graszaad, samengeperste kokosgrond en voeding. Strooi het mengsel op de kale plek en geef vervolgens water. Door de toevoeging van water veranderen de kokosvezels in gewone potgrond. In totaal absorberen ze acht keer hun gewicht in water. Het graszaad bevindt zich daardoor meteen in een vochtige omgeving en begint direct met ontkiemen. Al na 5 dagen verschijnen de eerste grassprietjes. Patch Magic Dog Spot Repair werkt op dezelfde manier maar in het mengsel zit extra gips (een calciumrijk mineraal). Het neutraliseert de hoge zuurgraad van de grond die door de hondenurine is ontstaan.

Gebruik
Is er sprake van een volledig kale plek, hark dan de bovenlaag los en strooi je een laagje van ongeveer 5 mm over de plek. Voor een minder kale plek volstaat 3 mm. Het lichtbruine Patch Magic-mengsel verandert in donkerbruin na toevoeging van water. Verkleurt de grond weer naar lichtbruin dan is het tijd om water te geven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist