Een prachtige wintertuin

om optimaal van te genieten

We brengen veel tijd door in onze tuin. Dat is niet zo verwonderlijk, want het is een heerlijke plek om te verblijven. Wie houdt er nou niet van de geur van vers gemaaid gras en de aanblik van kleurrijke bloemen? Dit heerlijke gevoel wil je natuurlijk zo lang mogelijk vast houden. Je kan er heel gemakkelijk voor zorgen dat je ook in de wintermaanden optimaal kan genieten van je tuin.

Licht en accessoires
Door gebruik te maken van winterse accessoires, tover je ruin en terras in een handomdraai om in een winters geheel. Vogelhuisjes en voederplaatsjes zorgen er voor dat de vogels aan hun trekken komen. Dit geeft vrolijke tafrelen. Met verlichting bereik je al snel het gewenste effect. Vul een mand met grote dennenappels en naaldtakken en draai er buitenkerstverlichting doorheen. Je kan er ook voor kiezen om je planten extra in de spotlights te zetten. Plaats er een spotje onder en je tuin ziet er direct anders uit.

Winterterras
Indien ze droog en beschut onder een afdak staan, kunnen mooie houten tuintafels het hele jaar door buiten blijven staan. Leg er een mooi kleed overheen en zet er een kerststuk en een aantal kaarsen op. Leg bijpassende kussens en dekens op de stoelen en je hebt een uiterst sfeervolle buitenruimte. Steek de winterbarbecue of ween vuurkorf aan en je bent de kou binnen een mum van tijd vergeten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist