Een parasol voor iedere situatie

Rond of vierkant?

In de zomer zijn we heel de dag buiten. We willen allemaal zo lang mogelijk genieten van het lekkere weer, maar aan het einde van de dag niet zo rood als kreeft terug naar binnen gaan. Een parasol is de perfecte oplossing. Je kunt optimaal genieten van het lekkere weer, maar blijft beschermd tegen de nadelige gevolgen van de zon. Bovendien zijn er talloze soorten parasols te verkrijgen, waardoor het een echte eyecatcher in je tuin kan zijn.

Een uitgestrekte tuin, een klein terras of een balkon op 10 hoog. Voor iedere situatie bestaat er een parasol. Een zweefparasol is bevestigd aan een paal op een voet. Het voordeel is dat deze zweeft en daardoor verder van je tuinmeubelen te plaatsen is. Hiermee creëer je extra ruimte. Dit geldt ook voor muurparasols. Met deze praktische oplossing heb je helemaal niet te maken met een voet, waardoor je alle ruimte optimaal benut. Stokparasols zijn de meest klassieke parasols waarbij een paal in het midden staat. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen van 2 tot wel 8 meter. De rechthoekige parasols van Parasol-shop.nl zijn een goed voorbeeld van de vele mogelijkheden.

Parasolvoet
Om te voorkomen dat je parasol omvalt, is het verstandig deze te plaatsen in een parasolvoet. Een extra zware voet zorgt er voor dat de parasol in alle weersomstandigheden overeind blijft staan. Indien de parasol op een balkon geplaatst wordt, zijn er speciale balkonklemmen beschikbaar om aan de balustrade te bevestigen. Ben je er absoluut zeker van dat de parasol niet verplaatst wordt? Kies dan voor een stortvoet of –anker.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist