Een heerlijke wintertuin

enkele nuttige tips

Buitenmensen zijn er vaak huiverig voor: de winter! Door de kou en gure weersomstandigheden die dit seizoen kenmerken, kan het verleidelijk zijn om je zo veel en vaak mogelijk binnenshuis terug te trekken. Toch is dat zonde! Ook in de winter is het namelijk heerlijk toeven in de achtertuin. Ben je benieuwd hoe jij jouw tuin zo optimaal mogelijk kunt inrichten? Wij geven je in deze blog tips!

Maak het gezellig onder de veranda
Het is misschien wel het meest gezellige plekje in de tuin: de veranda. Heerlijk, knus en gezellig met de hele familie onder de veranda eten, borrelen of een drankje drinken. Of misschien vind jij de veranda wel de ideale plek om heerlijk wat me-time te nemen! Hoe het ook zij - de veranda verdient in de winter wat extra aandacht. Koop bijvoorbeeld gezellige lichtslingers die een knusse sfeer oproepen, of plaats wat extra kussens op je tuinbanken waar je heerlijk in kunt wegzakken.

Tijd om de sauna in te gaan!
Als je het gevoel hebt even wat meer tijd voor jezelf nodig te hebben, is het een goed idee om weer eens de sauna in te gaan! Als je het geluk hebt dat je een eigen sauna in de tuin hebt, is er al helemaal geen reden om het niet te doen. De sauna werkt niet alleen ontspannend maar is ook nog eens zeer bevorderlijk voor je gezondheid. Een betere doorbloeding, een gave huid en soepele spieren? Yes, please!

Houd een winter BBQ
Misschien associeer jij die heerlijk, rokerige geur van gegrild vlees op een barbecue wel met de zomer, maar wist je dat de winterbarbecue ook steeds meer terrein wint? Niet zo vreemd, want een lekker stuk gegrild vlees of groente is natuurlijk het hele jaar door heerlijk! Nodig je vrienden of een grote groep familieleden uit en maak het gezellig in de tuin. Samen eten, bijkletsen… Natuurlijk onder het genot van een lekker glaasje wijn of misschien verse, zelfgemaakte limonade? Wikkel een warme sjaal om je hals zodat je goed beschermd bent tegen de kou. Misschien is het ook lekker om een vuurkorf aan te steken voor wat extra warmte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist