De tuin van het jaar

Inschrijving 10e editie gestart


Wilt u als groene vakman de door u aangelegde tuin vergelijken met de tuin van uw collega’s? Wilt u een gedegen juryrapport ontvangen van uw aangelegde (en ontworpen) tuin? Helpt u mee het imago van de groene branche te verbeteren? Schrijf u dan snel in voor De Tuin van het Jaar!

 

 

Voor de 10e maal organiseert het Hoveniers Informatiecentrum (HIC) de wedstrijd De Tuin van het Jaar. De wedstrijd biedt u een unieke mogelijkheid uw aangelegde tuin onder de aandacht van een breed publiek te brengen. De publiciteit rondom de genomineerde bedrijven is groot. Daarnaast krijgt de winnaar de erkenning dat de tuin tot de beste tuinen van Nederland behoort. Het HIC ondersteunt de deelnemende bedrijven met de promotie van het vakmanschap.

 

Het HIC maakt promotie voor de groene sector en zal De Tuin van het Jaar gebruiken om hoveniers in de schijnwerpers te zetten. Hierdoor wordt het vakmanschap en professionaliteit van de groene ondernemer onder de aandacht gebracht bij particulieren.

 

Tot 6 april a.s. kunt u tuinen inschrijven. Het inschrijfformulier is op te vragen bij het HIC via info@hoveniersinfo.nl. Deze is ook te vinden op www.hoveniersinfo.nl. Meldt uw organisatie aan voor deze competitie en laat het publiek genieten van de mooiste tuinen van Nederland.

Kijk voor meer informatie op: www.hoveniersinfo.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist