De tuin als rustpunt

relaxen maar!

De tuin wordt wel eens omschreven als een oase van rust. Het is een plek om even heerlijk te ontspannen en tot jezelf te komen. Met deze tips wordt relaxen in de tuin een eitje!

Houd de tuin onderhoudsvrij
Tuinieren is voor veel mensen een vorm van ontspanning. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat al je tijd gaat zitten in het onderhoud van je tuin. Zorg er daarom voor dat je zo min mogelijk onderhoud hebt. Een border met bodembedekkers is hier een goed voorbeeld van. Bodembedekkers zorgen ervoor dat het onkruid weinig kans maakt en je tuin er altijd groen bij staat. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om het grote onderhoud enkele keren per jaar uit te besteden aan een hoveniersbedrijf. Zo houd je nog meer tijd over om te genieten van je tuin.

Ontspannen zitten
Als je tuin helemaal op orde is, wordt het tijd er van te genieten. Zorg voor een plek waar je onder alle omstandigheden heerlijk kan zitten. Hoe ruimer het terras, hoe meer mogelijkheden het biedt. Plaats een heerlijke lounge set om heerlijk achterover te hangen. Een buitenkeuken en vuurkorf voor de tijdens late uurtjes maken het plaatje helemaal compleet. Een parasol of schaduwdoek zorgt voor schaduw tijdens het heetst van de dag. Heb je wel eens gedacht aan een blokhut? Een blokhut met een plat dak biedt verschillende oplossingen in een: je creëert schaduw als de zon schijnt en een schuilplek bij regen. Bovendien kan je je tuinmeubelen gemakkelijk opbergen in de hut.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist