Cacaodoppen als bodembedekker

Beschermend en voedend

Cacaodoppen zijn vochtregulerend en zorgen er voor dat de bodem geen last heeft van snelle uitdroging. Gedurende een droge periode hoef je daarom minder te sproeien en tijdens overvloedige regenval zorgen cacaodoppen voor een goede drainage. Doordat de doppen diverse voedingsstoffen aan de bodem afgeven blijven planten sterker en wordt wortelrot tegengegaan. Het natuurproduct heeft een onkruidwerend effect waardoor chemische onkruidbestrijding niet meer nodig is. Ook slakken blijven op afstand en dat betekent goed nieuws voor bijvoorbeeld hosta-bezitters. De bladeren van deze populaire tuinplant blijven eindelijk gaaf en onaangetast.

Voor het beste resultaat verwijder je eerst het eventueel aanwezige onkruid en vervolgens strooi je de cacaodoppen in de tuin. Een laagje van 4-5 cm is voldoende voor een tuinseizoen zonder onkruid!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist