Buurjongens tuinafscheidingen

tuinen verbinden

De oorspronkelijke betekenis van 'tuin' was omheining. Duizend jaar later is er nog weinig veranderd. Behalve dat deze omheining steeds hoger en dichter wordt. Pech voor de dieren in je tuin en het leren kennen van je buren. Buurjongens brengt hier verandering in.

Een andere benadering
De tuinschermen van de Buurjongens zorgen ervoor dat tuinen en buren weer met elkaar verbonden worden. Plantenvakken die je samen kunt gebruiken, een voedertafel midden in de schutting en een vogelhuisje waar vogels vanaf beide tuinen in kunnen. Door de tweezijdige benadering worden beide buren betrokken bij een meer natuurlijke tuin. Het samen delen van de invullingen versterkt de band tussen buren en omgeving.

Groenschutting
De Groenschutting kan helemaal naar eigen wens ingevuld worden waardoor de tuin een persoonlijke, aangename en levendige plek wordt. De wanddelen zijn gemaakt van thermisch behandeld hout en matten van wilgentenen. Het zijn duurzame, milieuvriendelijke materialen die niet onderhouden hoeven te worden.

Privacy én gezelligheid
De Groenschutting biedt direct rust en privacy. Tegelijkertijd zorgt het door de variatie aan invullingen voor gezelligheid en natuur. De schutting is daarmee eenvoudig op de rest van het tuinbeeld aan te passen. Het is een afscheiding die verrast en van je tuin een levendig schouwspel maakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist