Buurjongens erfafscheidingen

voor een groenere tuin én straat

De Groenschutting biedt direct rust en privacy. De materialen hoeven niet onderhouden te worden. Tegelijkertijd zorgt het door de variatie aan invullingen voor gezelligheid en natuur. De schutting is daarmee eenvoudig op de rest van het tuinbeeld aan te passen.Natuur

Het is een simpel idee dat werkt, voor consument en voor natuur. Door de invulling met bijvoorbeeld vogel-/ insectenhuisjes en beplanting wordt meer leven aangetrokken. Dit brengt meer leefplekken voor dieren in de bebouwde omgeving en levert tegelijk een gezellige, levendige tuin op. De structuur van de schutting zorgt dat tuinen met elkaar in verbinding staan, zonder dat het afdoet aan privacy. Kleine dieren, zoals kikkers en egels kunnen zo makkelijk van tuin naar tuin.

Verkrijgbaarheid
De Groenschutting is te verkrijgen op aanvraag. De productie gebeurt in eigen beheer, in samenwerking met hoveniersbedrijf Buitenbuiten. Het assortiment bestaat uit diverse wanddelen en invulelementen. Maatwerk is met zeer beperkte meerkosten mogelijk.

Over Buurjongens
Buurjongens Nico Langeveld, Maarten Mulder en Max de Kok zetten zich in voor meer natuur in de straat en tuin. De Groenschutting is hun eerste product, zij hebben dit ontwikkeld samen met Buitenbuiten hoveniers.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist