Monolith barbecue

Keramische Grill Smoker

Deze Keramische Barbecue Grill Smoker is absoluut geen gewone barbecue. Het is een keramisch kookapparaat. Het concept is minstens 3000 jaar oud en stamt af van de Chinese "Kamado" een ronde kleipot met deksel waar o.a. rijst, groenten en vlees in werd bereid.

Door de jaren heen is deze oude techniek vernieuwd, veranderd en verbeterd om tot de huidige hedendaagse concept te komen.

Het keramische kooktoestel word vervaardigd van de meest hoogwaardige gepatenteerde keramiek ter wereld. Alleen dit keramiek kan de extreme temperaturen waar de barbecue aan word blootgesteld aan. Tevens word de keramiekpot voorzien van een watervaste, gekleurde glazuurlaag om de duurzaamheid te bevorderen en vocht penetratie tegen te gaan.

Door zijn gesloten vorm en de dikte van het isolerende keramiek is de temperatuur in de keramische barbecue tot op de graad aan toe te regelen. Mede hierdoor worden al uw gerechten evenredig gegaard, gegrild, gebakken, gestoofd of gerookt en dat op een fractie van de houtskool die u normaal nodig zou hebben.

De Monolith is daarom uitermate geschikt voor het bereiden alle soorten groenten, vlees, vis. Bakken van pizza, broden en zelf taarten zijn geen uitzondering, en dat het gehele jaar door. En omdat u het beste verdient heeft de Monolith een ingenieus systeem om gemakkelijk en snel rookhout of -kruiden toe te voegen. Hiervoor hoeft de deksel niet open!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist