Bloem en Tuin

openlucht-tuinevenement

Dit openlucht-tuinevenement is buitengewoon interessant voor zowel bescheiden tuinliefhebbers als voor hartstochtelijke tuinfanaten. Exotische planten, kleurige bloemen, comfortabele tuinmeubelen, trendy inrichting en verrassende accessoires zijn dé ingrediënten voor dit toenemende buitenleven. En dát is nu de grote kracht van Bloem en Tuin.
 


Puur tuingericht

Want Bloem en Tuin is puur en alleen gericht op de tuin. Bijzondere, kleurige bloemen, nieuwe rassen, uitheemse groene planten maar ook eigentijdse tuinmeubelen, kunstwerken, originele accessoires en showtuinen leveren ontelbare ideeën voor uw eigen tuin. Dat is nog niet alles: Bloem en Tuin ligt midden in een lichtglooiend bos. Kronkelige bospaden geplaveid met boomschorssnippers, vormen het decor voor de meest uiteenlopende kleurenpracht. Interessant voor groene vingers en boeiend voor tuingenieters.

Dit jaar op Bloem & Tuin: Een wereldprimeur over hoe wij over 5 a 10 jaar op een duurzame manier gaan tuinieren.

Diverse afgestudeerden van de wereldberoemde Design Academy laten design, milieu en tuin samenkomen op het evenement. Dit zijn zeer bijzondere eyecatchers.

*********************************************************************

Vrijkaartjes Winnen?
Wil jij 2 Vrijkaartjes winnen t.w.v. €12,- voor het Bloem en Tuin openlucht-tuinevenement 2011? Volg ons op Twitter via @wonenwonen en je maakt automatisch kans. Ook op onze Facebook-fanpagina verloten we gratis kaartjes. Vind ons leuk op Facebook.com/wonenwonen en ook daar speel je dan automatisch mee!

*********************************************************************

Waar & Wanneer

De 18e editie van Bloem & Tuin vindt plaats van vrijdag 15 juli tot en met zondag 24 juli 2011. Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Bloem & Tuin vindt plaats in het bosrijke gebied op Landgoed Gulbergen aan de Schoutse Vennen in Nuenen (tussen Eindhoven en Helmond).

Het landgoed beschikt over een groot aantal toegangswegen en is met de auto, motor en (brom)fiets goed bereikbaar.

Auto, motor, brom(fiets), fiets:
Zodra u Nuenen binnenkomt, volgt u de borden 'Bloem & Tuin'. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig het evenemententerrein.

(Brom)fietsers kunnen kijken op de website van de anwb door hier te klikken waar Bloem & Tuin plaatsvindt. Vervolgens klikt klikt u op het kaartje en volgt u de instructies. Als u naar knooppunt 69 of 75 fietst, dan kunt u de wegbewijzering niet meer missen naar het evenement. Tip: kijk in de hoek Eindhoven, Geldrop en Helmond.

Bij de ingang is een bewaakte (brom)fietsenstalling.

Trein & Bus:
Pak op de noordzijde van station Eindhoven de bus (bus 6 richting Nuenen of bus 21 naar Beek en Donk) en stap uit op de halte Eeneind. Vandaar staan looprouteborden naar het terrein. Vanaf het station in Eindhoven bent u met 25 minuten aan onze poort (reistijd is inclusief busreis & loopafstand). Kijk ook op en vul in "station Eindhoven" en "Parallelweg" te Nuenen. www.9292ov.nl

Kijk voor meer informatie op www.bloem-en-tuin.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist