BETAFENCE tuinpanelen

ZENTURO

Al meteen van bij de lancering van het Zenturo® tuinpaneel nam het nieuwe designassortiment van Betafence een hoge vlucht. Daar had de topkwaliteit alles mee te maken, net als het innovatieve design en de oneindige creatieve invullingen.

In een eerste fase was Zenturo® enkel een - weliswaar uniek - tuinpaneel, universeel toe te passen als alleenstaand paneel, pixelafrastering, raster voor klimplanten en alternatief voor decoratieve schanskorven.Ondertussen is het zoveel meer. Zenturo® is uitgegroeid tot een totaalassortiment. Een designconcept voor een modulair en geïndividualiseerd omheiningsgeheel.

Naast het oorspronkelijke Zenturo® tuinpaneel zorgen voortaan ook het Zenturo® Super-paneel, het Zenturo® paalsysteem voor gevulde wand en de Zenturo® draaipoort voor meer vrijheid bij de inrichting van de tuin. Stuk voor stuk systeemcomponenten voor een geslaagde tuinarchitectuur.

Het Zenturo designconcept wordt erg gesmaakt door de consument. Betafence kan ondertussen al een mooie referentielijst voorleggen.

Tuinconcept
Het Zenturo® Super paneel heeft smallere mazen, ideaal voor een grotere variatie én kleinere vullingen bij gebruik als gevulde wand.

Het draadpaneel is gelast uit ronde, verzinkte draden en heeft een polyester coating met stevige adhesielaag. Dubbele, alternerende horizontale draden zorgen voor extra stevigheid. Zenturo® Super is er met maasafmetingen van 100 x 50 mm en van 50 x 50 mm. Het Zenturo Super paneel (breedte 2005 mm) is verkrijgbaar in vijf hoogtes (van 1m tot 2 m) in metallic antracietgrijs, maar kan ook worden besteld in andere RAL- en structuur gecoate kleuren.

Zenturo® Super kan gebruiksvriendelijk worden gecombineerd met Betafence-palen Bekaclip en Bekafor Click.

Speciaal voor de installatie van de Zenturo® panelen als gevulde wand is er echter het Betafence Zenturo® paalsysteem met spinklemmen. De in- en uitwendig verzinkte paal is een rechthoekige buis met dwarsdoorsnede van 120 op 40 mm. Zowel de Zenturo® als de Zenturo® Super panelen kunnen eenvoudig bevestigd worden aan de palen door de metalen spinklemmen in de voorziene inserts op de paal te schroeven. Elke paal is voorzien van een plastic paaldop. Om te voorkomen dat de panelen door het gewicht van de vulling na een tijdje zouden gaan bolstaan, zijn afstandhouders in Zincalu® Super gecoate staaldraad noodzakelijk.

Panelen, palen en bevestigingssysteem zijn de perfecte basis voor een unieke afrastering of een gevulde wand met ruimte voor persoonlijke toets. Eén component maakt het plaatje compleet: de Zenturo® draaipoort.

Kwaliteit, veiligheid en design staan ook bij de Zenturo® poort voorop. Poorttoebehoren als slot, krukken, slotaanslag en scharnieren maken deel uit van het hedendaagse ontwerp. De Zenturo® draaipoorten worden aangeboden in verschillende hoogtes, met één of twee poortvleugels. Ze zijn combineerbaar met Zenturo® en Zenturo® Super panelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist